Feestkleding wassen

feestkleding-smoking-single-breastedHet gebeurt wel eens tijdens een goed feest. Je kleding wordt vies. Maar hoe zorg je nou dat je broek nou toch goed blijft ondanks dat die vies is.

Je wilt natuurlijk wel dat je jeans er weer goed uitziet voor het volgende feest. Wij hebben een aantal handige opties op een rij gezet. Dan kan jij nog langer van je favoriete jeans gebruiken.

Je broek moet je met normaal gebruik zo min mogelijk wassen. Dit klinkt natuurlijk heel apart maar dit is wel de beste optie om je jeans goed te onderhouden.

Ook al komt er een vlek in de broek toch dien je de broek eigenlijk zo weinig mogelijk te wassen.

Waarom raden wij dit aan dat is omdat je jeans dan kunnen krimpen of de kleur kan veranderen, wat vager worden. Wil je toch je broek schoon hebben dan kun je hem buiten hangen of bevriezen. Daardoor verdwijnen de meeste nare geuren en blijft je broek bacterievrij.

Nu snappen wij wel dat je na een goede feest een vieze broek kan hebben. Bovengenoemde tips werken dan helaas niet meer. Daarom kan je dan eerst beginnen met het lezen van de etiket van de broek. Alix een jeans merk levert altijd een instructie boekje bij de broek zodat jij weet hoe je de broek het beste kan wassen.

De was instructies kunnen wel per jeans veranderen. Een tip die wij graag mee willen geven aan je is om de jeans op een lage temperatuur dient te wassen. Poeder moet je in ieder geval nooit gebruiken dit laat namelijk plekken achter op je broek. Het beste kun je vloeibare wasmiddel gebruiken. Daarnaast is het verstandig om de jeans binnenstebuiten te keren. Hiermee voorkom je een hoop beschadigingen.

Jeansmerk Diesel jeans adviseert om zwarte jeans voor het wassen in een bak met azijn te leggen. Het azijn trekt in de broek en beschermt de zwarte kleur van de jeans. Was je broek ook apart van andere items en ook niet samen met andere jeans.

Het laatste wat we je willen meegeven is om de broek absoluut niet te drogen in de droger. Buiten in de frisse lucht is het beste om de jeans te drogen. Hopelijk gaan je broeken met deze tips veel feesten meemaken. Zorg er niet voor dat ze vies worden.